Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Mπράφ-Kατάθλιψη.Δυπολική Διαταραχή

Ο πάσχων απο κατάθλιψη-μπορεί επίσης να αισθάνεται βάρος στα χέρια και στα πόδια ως ψυχοσωματικές εκδηλώσεις της άτυπης κατάθλιψης. Μπορεί επίσης να παρουσιάζει υπερβολική ευαισθησία στην απόρριψη, σε ότι αφορά στις διαπροσωπικές του σχέσεις και δυσκολία να χτίζει σταθερές σχέσεις. Η κατάχρηση ουσιών και αλκοόλ συχνά αποτελεί έναν τρόπο διαχείρισης ενός βαθιά ριζωμένου φόβου απόρριψης.Και κοινωνικών συναναστροφών και του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορεί να έχει και τα ίδια συμπτώματα.
(Δυπολική-Διαταραχή)Σε αυτή τη φάση έχει πολλή ενέργεια μιας και τον διακατέχει μια αίσθηση παντοδυναμίας, μειωμένες ηθικές αναστολές και βιώνει όλα τα συναισθήματα πολύ έντονα. Όσο έντονα αγαπά, τόσο έντονα ζηλεύει. Μπορεί να ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον σύντροφό του, να επικοινωνεί μαζί του όλη την ημέρα μέσω μηνυμάτων και να δοκιμάζει καινούργια πράγματα μαζί του. Όλα τα παραπάνω είναι τις ‘ευχάριστες’ πλευρές της μανίας. Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, η οποία χαρακτηρίζεται από έντονη ευερεθιστότητα, ανεξέλεγκτες συμπεριφορές, μη-αίσθηση κινδύνου, πιθανή κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Braf-HorrorShow Ο Κόσμος του Silent Hill (Παραφυσικά Γεγονότα-Ανάλυση)

 Πάμε να γνωρίσουμε των υπέροχο κόσμο του Silent Hill όπου συμβαίνουν απόκοσμα και τρομαχτικά γεγονότα σε συνδυασμό πολλών πραγμάτων όπως θρ...