Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Mπράφ-Ναρκισσισμός.Άιτια(Psychiatry Version)

Ο όρος της ναρκισσιστικής διαταραχής προσωπικότητας δείγμα νεαρής κοπέλας που αρέσκεται στο να αποκτά πλούτη,εξουσία όπως η νεαρές κοπέλες του μεσαίωνα που ζευγάρωναν με την άδεια των γονέων τους με γηραιούς άντρες για οικονομικούς σκοπούς(Τώρα Το Λέμε Βίζιτα) αλλά και για να έχουν εξουσία αλλά και πρόσβαση σε όλα..Και οικονομικό-κοινωνικό(Status Quo) πάντα και σε εγωκεντρικό επίπεδο που είναι και ταυτόχρονα τάσεις ναρκισσιστικής μεγαλομανείας(ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας) που έχει για των εαυτό της και να μη θέλει επαφές με την κοινωνία-και για ένα μεγάλο διάστημα ζεί απομονωμένη από τους συνανθρώπους αλλά και απο τα δικά της προσωπικά προβλήματα που αφορούν την ίδια,όπου τους βλέπει σαν ''σκλάβους''(Friendzone)κατά την ιδία φτωχαδάκια παθολογικό αίτιο η ένα απλό παράδειγμα της κοπέλας που δεν σέβεται των εαυτό της ούτε τους συνανθρώπους γύρο της προκειμένου να έχει αυτό που θέλει με όποιο κόστος και φυσικά με βάση της επιλογές που έχει κάνει η ίδια αλλά και ο άντρας φυσικά.Kαί μετά απορεί γιατί δεν βρίσκει άντρα αλλά και μη κοινωνική αποδοχή,λογικό όταν σκέφτεται αλλά και ντύνεται και φέρεται σαν πουτάνα σαν πουτάνα θα της φέρονται που είναι και λογικό.Και πάμε στα ακόλουθα παραδείγματα με αυτά τα άτομα-->(Η έντονη αίσθηση σπουδαιότητας και μεγαλείου που έχουν για τον εαυτό τους-και αυτό το θέμα είναι λόγο του οικογενειακού περιβάλλον στο οποίο ζουν αλλά και στην καθημερινότητα τους)<---Η έντονη ανάγκη τους για θαυμασμό. Η αδυναμία τους να αναγνωρίσουν και να νιώσουν τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα αισθήματα των άλλων.Φαντασιώνονται ιδιαίτερη επιτυχία, δύναμη, εξυπνάδα, ομορφιά ή ιδανική αγάπη.Πιστεύουν ότι είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν και θα πρέπει και οι συναναστροφές τους να είναι ισάξιες.
    1.  Πιστεύουν ότι οι άλλοι θα πρέπει να ακολουθούν ή να συμμορφώνονται στις δικές τους προσδοκίες.
    2. Εκμεταλλεύονται τους άλλους προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους.
    3. Συχνά φθονούν τους άλλους ή πιστεύουν ότι οι άλλοι τους φθονούν.
    4.  Εμφανίζουν αλαζονική, υπεροπτική συμπεριφορά ή στάση
    5. Ισχυρή επιθυμία για κυριαρχία επάνω στους άλλους ανθρώπους όπου τους θεωρούν κατώτερους είτε επαγγελματικό επίπεδο είτε και σε κοινωνικό επίπεδο.
    6. Υπέρμετρη αυτοποπεποίθηση στην οποία κατάσταση θέλει να έχει συνεχώς επιβεβαίωση για των εαυτό του/της.(Μεγαλομανεία)Ο ναρκισσισμός προέρχεται από μια διαταραγμένη αυτοεκτίμηση. Για αυτό και οι ναρκισσιστές χρειάζονται συνεχώς αναγνώριση και θαυμασμό. Μπορούν να νιώσουν ευτυχείς μόνο όταν βρίσκονται στο προσκήνιο.
    7. 'Ελλειψη βούλησης να ενσωματώσουν τα συναιθήματα και της αποφάσεις των άλλων στις δικές στους αποφάσεις και πλάνα.
    8. Όταν δέχετα(Κριτική)από άλλα άτομα, γιατί φοβάται ότι θα ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό του που κρύβει (ότι δηλαδή θα τον καταλάβουν) και θα χάσει όλη τη θετική εκτίμηση του κόσμου που κέρδισε μέσα από το θέατρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας σε αυτό το άρθρο!


Braf-HorrorShow Ο Κόσμος του Silent Hill (Παραφυσικά Γεγονότα-Ανάλυση)

 Πάμε να γνωρίσουμε των υπέροχο κόσμο του Silent Hill όπου συμβαίνουν απόκοσμα και τρομαχτικά γεγονότα σε συνδυασμό πολλών πραγμάτων όπως θρ...