Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Mπράφ-Οn-Ελληνική Οικονομία.

ΕΝΦΙΑ,λέει η κυβέρνηση ναι καλά τώρα και με-τα επιτόκια των δανειών που είναι χρεωμένος ο κοσμός? Και σε τι κατάσταση είναι η ελληνική οικονομία για να κάνει κατάργηση του ΕΝΦΙΑ η έστω μείωση αυτού και η έλληνες που πλήρωναν? τι μέτρα πήρε για αυτή την περίπτωση? αλλά σε μπαλώματα πάλι θα πάμε...Ο κόσμος είναι στην πείνα και η κοινωνία σε ολική κατάρρευση και με την αβεβαιότητα που έχουν η συνανθρωπή μας και δεν έχουν την σιγουρία ωστέ να μπορούν και να κοιτάνε το μέλλον με τιμή και αξιοπρέπεια αλλά πάνω απ'όλα να έχει και δουλία της προκοπής.Και σου λένε με 700 ευρώ ζείς σου φτάνουν-και σου κάνουν παράνομες περικοπές μισθών και δε βαριέσε μωρέ έχει ο Θεός ναι έχει, αλλά ο κόσμος μμμ παπάρια είς των πάτερων έχει.

Mπράφ-Vs-Μαμόθρεφτα (Part 2)

Τα παιδία μεγαλώνουν και μετά την εφηβεία θα θέλατε να είναι έτσι τα πράγματα παιδία και όπως πάντα πάμε να ταξιδέψουμε για ακόμη μια φωρά στο μαγικό κόσμο των μαμόθεφτών που είναι μες την παράνοια,βλακεία και του παλιμπαιδισμού-που τους διακατέχει σε όλο το φάσμα.Που όπου συμβένουν στα σχολεία τους και ακόμα και στα πανεπιστήμια όπου ''εργάζονται'' και είναι στα γραφεία και όλη την ώρα κλαίγονται σαν μιξοπαρθένες γκόμενες και παραπονιούντε σαν γυναικούλες του κερατά ρε πoύστη μου.Και ακόμα και στο σπίτι όπου ζούνε και με των ''ψυχολογικό πόλεμο'' (Bulling) που κάνουν στους συναθρώπους τους να τους περιγελούν και να τους ξευτελίζουν την προσωπικότητα τους χαρακτηριστικό παράδειγμα των Μαμόθρεφτων επειδή η γονείς τους έτσι μεγαλώση να έχουν μυαλό ενός μικρού παιδίου και είναι πλέων ''άντρες'' που για να σκουπίσουν των κώλο τους θέλουν την μαμά ακόμα φίλε και φαντάσου όταν ζητάνε κάτι πώς κάνουν σαν κλαψομούνιδες εραστές της τουλούμπας που τους λένε ακόμη και η γνωστή πλέον σε όλους μας.Την Κλίκα για το πώς θα κάνουν κουμάντο στο σπίτι τους και γενικά στην ζωή τους.

Braf-HorrorShow Ο Κόσμος του Silent Hill (Παραφυσικά Γεγονότα-Ανάλυση)

 Πάμε να γνωρίσουμε των υπέροχο κόσμο του Silent Hill όπου συμβαίνουν απόκοσμα και τρομαχτικά γεγονότα σε συνδυασμό πολλών πραγμάτων όπως θρ...